Plastične povozne plošče

Zaščitite občutljiva tla in gradbene strojePlastične povozne plošče so odlična rešitev za začasna cestišča in pločnike na gradbišču.

Plastične prevozne plošče pred poškodbami med gradno ščitijo občutljive površine, kakršne so travnate in tlakovane površine, vozilom pa preprečujejo, da bi obtičala v blatu.preveri ponudbo

Plastične povozne ploščePlastične povozne plošče so lahke, a izjemno trdne. Odlikuje jih dolga življenjska doba, saj so odporne na lomljenje in udarce, gnitje in zmrzal. V primerjavi z jeklenimi povoznimi ploščami so lažje in jih lahko položi ena oseba, zato uporaba tovornih vozil ali žerjavov ni potrebna. Plastične povozne plošče so brez ostrih robov, bolj zvočno-izolativne, zaradi manjše teže pa so tudi lažje za transport, kar pomeni nizke stroške dostave. Bolj odporne so tudi na kemikalije in kisline.

Plošče so zelo uporabne za najrazličnejša gradbena dela, za krajinske arhitekte in vrtnarje, pri gradnji bazenov in za uporabo na prireditvah. Narejene so iz recikliranega polietilena, ki ga je mogoče reciklirati znova in znova.


Več slik in posnetkov na uradni strani proizvajalca

Potrebujete pomoč pri načrtovanju in izvedbi vašega projekta?info@viba.si ali 041 624 060